menu
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
форум » Форум за град Елена » Новини от град ЕЛЕНА » Два бронзови медала спечелиха млади борци от Елена (борците от град Елена с медали)
Два бронзови медала спечелиха млади борци от Елена
venko1978Дата: Wednesday, 28.04.2010, 17.25 | Съобщение # 1
№1
Група: Администратор
Съобщения: 123
Репутация: 10
Статус: Offline
Два бронзови медала спечелиха млади борци от Елена от Държавното лично и отборно първенство за юноши, проведено в Сливен. Шампионатът събра 150 състезатели в свободния стил от цялата страна.

В категория до 50 килограма Юсуф Шакиров тушира съперник от Гложево на четвъртфинала, но след това загуби с 2:1 части полуфинала с Мустафа Али от Сливен. В спора за третото място представителят на „Дан Колов" тушира Ариф Ариф от „Царевец Етър- 93". Великотърновският борец остана пети.

До 74 килограма друг възпитаник на треньора Недялко Петров също стигна до третото място. Николай Ганчев, който в момента е ученик в Спортното училище в Сливен тръгна с успех срещу севлиевски борец, но после падна от Диян Георгиев от „Левски" и отиде на репешаж. Там Гочев записа две победи и стигна до схватката за бронза, в която се наложи над Калоян Стоянов от Стара Загора.

Пето място за великотърновския „Етър- Аякс" записа Ивайло Иванов при най- тежките до 120 кг., където Николай Попов от „Локомотив" е девети- най- предно класиране на горнооряховски борец на шампионата.

 
форум » Форум за град Елена » Новини от град ЕЛЕНА » Два бронзови медала спечелиха млади борци от Елена (борците от град Елена с медали)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: