Общата визия на сайта зависи от браузера който ползвате ние препоръчваме firefox/БГ, ако го искате за ваш браузер НАТИСНЕТЕ червения надпис*                       САЙТ ЗА ХОРА С УВРЕЖДАНЕ   
и техни роднини и приятели!
дата-19.10.2017 / час-19.11


Влезе като  Гост |"Гости" Добре дошъл!!!-Гост
[ Ново съобщение       · Членове        · Правила на форума ·    Търсене ·     ]
Page 1 of 11
форум » Форум за град Елена » Новини от град ЕЛЕНА » Разказ за електрифицирането на Разпоповци спечели конкурс ((получил награда в италианското градче Пиеве Санто Стефано))
Разказ за електрифицирането на Разпоповци спечели конкурс
venko1978Дата: Thursday, 28.10.2010, 23.05 | Съобщение # 1
№1
Група: Администратор
Съобщения: 123
Репутация: 10
Статус: Offline

Видео интервюто "Нямаше я вече тъмнината" на Николай Цонев от "Клуб за ООН- В. Търново", с ръководител Мария Джамбазова, бе избрано за европейски победител в една от трите тематични области на състезанието "Да разказваме Европа" по проект "Европейски памети". Във филма си единайсетокласникът от Езикова гимназия "Проф. д-р Асен Златаров" разказва за електрифицирането на еленското село Разпоповци, сега квартал на града, информира Виолета Петрова от Европейския информационен център във В. Търново. Тя, колежката и Ваня Иванова и Теодора Кънчева от Регионалния исторически музей в старата столица са участвали в международното жури, оценявало най- добрите работи в трите области на проекта на семинар в Порто. Николай Цонев е победител в направлението "Една друга Европа е възможна: истории за социална ангажираност и промяна". Той е получил наградата си на специална церемония в италианското градче Пиеве Санто Стефано в провинция Тоскана.

 
форум » Форум за град Елена » Новини от град ЕЛЕНА » Разказ за електрифицирането на Разпоповци спечели конкурс ((получил награда в италианското градче Пиеве Санто Стефано))
Page 1 of 11
Search:

Copyright V.S * Открит: Понеделник:02.11.09 © 2017
Hosted by uCoz
Add to Google