menu
Home » 2011 » July » 15 » Електронният портал за туризъм на България тръгва от август
17.18
Електронният портал за туризъм на България тръгва от август
Електронният портал за туризъм на България тръгва от август

 


Електронен потрал на България, в който на девет езика ще бъдат представени архилогическите, развлекателни, балнеоложки дадености и исторически обекти ще тръгне от началото на август. Това събощи в Бургас зам. министърът на културата д-р Тодор Чобанов.
Той представи възможностите и акцентите за мащабно рекламиране на стрната по време на кръгла маса на тема „Културен туризъм - предизвикателства и възможности". Срещата се организира по инициатива на Община Бургас със съдействието на Министерството на културата и Министерството на икономиката, енергетиката и туризма.

Според д-р Чобанов туристическата реклама на България тръбва да бъде презентирана в световен мащаб като единна система, създаваща общ вкус в туристите като място за различен вид атракци и ихубави емоции, включвайки културния туризъм, археологическото наследство, природни дадености на страната, възможностите за религиозният туризъм. „Всички дадености на стрната ни трябва да се предлагат комплексно, така както един кекс е вкусен, заради всички съставки вложени в него, а не ако се опитват поотделно. Подобна стратегия би повишила интересът на туристите с възможности, при това целогодишно", каза още д-р Тодор Чобанов.
По време на форума за първи път бяха представени и два от общо 92 информационни видеоклипа, които представят уникални туристически продудкти.

 Източник: http://dariknews.bg/

Views: 703 | Added by: venko1978 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]