menu
Home » 2011 » July » 16 » Интернет дава възможност на все повече хора да работят по пижама от дома си
01.35
Интернет дава възможност на все повече хора да работят по пижама от дома си


Едно от предимствата на световната мрежа е, че можеш да влезеш в нея почти от всяко място, където има някакви комуникационни услуги. Това прави фрийлансърската работа все по-привлекателна за хората, които не искат да имат шеф на главата и желаят да работят от вкъщи. Работата може да се върши от дома, в близкото кафе, на морето, на село и прочие. Изкушението да ползваш пижамата си като работна униформа също не е никак малко.

Работата на свободна практика в интернет става все по-популярен метод за изкарване на пари навсякъде по света. В Съединените щати официалните власти твърдят, че 7.4% от работещите хора са фрийлансъри. Това се равнява на 10.3 милиона души, информира Mashable.

През последните три години, големите компании в САЩ са увеличили използването на фрийлансърски услуги с 22%.

При специално проучване на фрийлансърската дейност в щатите е установено, че основната причина, поради която хората се насочват към тази работа е свободата да съставят работния си график така, както им е удобно. На второ място е фактът, че фрийлансърите сами са си шефове и имат голяма свобода на действие и взимане на решения. Не на последно място е и възможността да работиш от вкъщи.



Източник: http://www.kaldata.com/
Views: 729 | Added by: venko1978 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]