menu
Home » 2010 » April » 10 » Годишен хороскоп 2010 - МЕСЕЧЕН
18.16
Годишен хороскоп 2010 - МЕСЕЧЕН

ОВЕН 21.03 – 20.04
Не се дръж за старото – приеми новото в живота си!




През 2010 г. съдбата ще ти предложи множество варианти за развитие. Но успехите ти ще зависят не толкова от подаръците на съдбата, колкото от умението и желанието да постигнеш поставените цели. Кариерен ръст ще имаш ако съумееш не просто да ръководиш, но и да предвиждаш няколко крачки напред.

Въпросите свързани с брака и партньорските отношения ще бъдат важни за теб през 2010 г. Отнеси се с цялата си отговорност към вътресемейните проблеми. В този период ще ти се наложи да издържиш изпит за трайност на отношенията. Ако се каниш да встъпваш в брак, трябва да покажеш сериозността на своите намерения. Това ще бъде оценено от твоя избраник.

През 2010 г. ще имаш възможността да сбъднеш и най-заветните си мечти. Покровителят на годината – Тигърът, очаква от теб смелост във взимането на решения, умение да прощаваш на враговете си, помощ за приятелите и най-близките. Приятелство – ето за какво си струва да мислиш и точно то ще ти донесе много радост и дори ще има решаващо значение във финансовите въпроси през годината.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05
Настъпва твоето време!



2010 г. обещава да бъде твърде успешна и разнообразна. В живота ти ще задуха вятърът на промяната и може да засегне всяка сфера. В годината на Тигъра ще бъдеш любимец на Късмета и галеник на Съдбата. Възможни са печалби, подобряване на жилищните условия, успехи в работата. Но ще имаш шансове и възможности, от които няма да се възползваш, които няма да успееш да задържиш. И този факт може да засегне на първо място личния живот.

2010 г. ще те настрои носталгично – ще се повтарят минали събития, ще се завърнат стари познати в живота ти и по някакъв начин ще му повлияят. И въпреки това ще решиш да промениш имиджа си или да внесеш нови щрихи в живота си, да се отправиш на дългоочаквано пътешествие или да запишеш учебен курс. С една дума – дерзай!
2010 г. е също време за поправяне на грешки – ще имаш възможност нещо да изтриеш от книгата на живота си и да го напишеш отново. А какво точно и как – решаваш ти.

Напълно вероятно е 2010 г. да се окаже година на мащабни промени, например преместване или промяна на професията. Това е период на частична или пълна промяна, при това някои събития ще се запомнят като най-важните в живота ти. Може да си промениш мирогледа и жизнените цели. Обмисли добре живота си, набележи перспективите, а за това, което ти се струва правилно потърси нетривиални решения. Приятелите ще станат за теб отлична подкрепа по всички въпроси. Не се притеснявай само при успех да вдигнеш чаши с тях, отбелязвай и проблемите си с тях.

Съдбата ти готви и много изненади, неочаквани обрати на събитията, запознанства. И нека те бъдат само положителни!

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06
По естествен начин ще изчезнат от живота ти планове и нагласи, които пречат на движението ти в нова посока!



2010 г. ще бъде твърде успешна за теб в областта на кариерата и работата. Но за постигане на желаните цели ще се наложи да се потрудиш. Не се стреми да вършиш голямо количество работа на цената на качеството и професионализма.

Ако работата ти е свързана с международни пътувания, чужди езици, също административна дейност, ще имаш отлични шансове за успех. Шефовете ще са благосклонни към теб, ако се стремиш към повишение. Но не се набивай прекалено на очи. Напълно вероятни са интриги и сплетни по твой адрес, затова не се стреми да изпъкваш.

През 2010 г. ще е най-добре за теб да стоиш в периферията, на втори план. Но и на теб не ти се препоръчва никой да злепоставяш, защото в живота за всичко се налага да си плащаш. През 2010 година ще бъдат ценни близките отношения – партньорът ти може да ти помогне в постигането на всички поставени цели. А на здравето си обърни особено внимание, защото организмът е отслабнал, енергетиката е на нула. Спазвай режим, храни се правилно, посети балнеосанаториум и се изследвай при добри лекари.

Не се съмнявай в чувствата си – както в своите, така и на любимия човек. Постоянното недоверие, подозрения, може сериозно да разклатят отношенията и да предизвикат охлаждане. Постарай се да разрешиш всички недоразумения без лъжи и лицемерие.

РАК 22.06 – 23.07
Ще бъдеш експанзивен и проницателен в много сфери от живота!




За теб 2010 г. е време за събиране на реколтата. Доста си се потрудил и сега планираното ще стане реалност. Започва нов етап за теб. Понякога ще се наложи да пренебрегваш себе си, но тази жертва ще бъде оправдана. Дошло е време да блеснеш в обществото. Ще се появят полезни и интересни запознанства, ще се отворят нови таланти и способности. Очакват те много пътешествия.

Що се отнася за личния живот, може да бъде и по-добре. Позволи на любимия човек до теб да бъде такъв какъвто е и е напълно възможно да те чака приятна изненада. С една дума, твоите претенции към личния ти живот ще са с психологичен характер, което значи, че е в твоята власт да преразгледаш възгледите си. Трябва да се отбележи, че през 2010 г. възгледите ти за много неща в живота ще се променят. Може да ти повлияят нови запознанства, пътешествия или просто някоя книга.

Авторитетът ти както в очите на близките, така и пред колегите ще се увеличава и затвърждава. Ролята ти на съветник по всички житейски въпроси ти е осигурена.

Да се замисляш за някакви стабилни отношения в личен план засега е рано – има твърде много външни обстоятелства и подводни течения. Ще ти бъде напълно комфортно на свободно плаване, тъй като покровителят на годината, Тигърът, също е свободолюбив. През пролетта, обаче ще имаш възможността да се заемеш със себе си и своя любим. Постарай се да не го (я) задушиш със своята любов и ревност. Романтично ще бъде лятото – нови запознанства и тайни връзки.

ЛЪВ 24.07 – 23.08
Трудът краси човека!




Трябва да се трудиш. Само така може да постигнеш успех, но не толкова във финансов аспект, не толкова в кариерата, а в познанието за себе си. Ще придобиеш вяра в себе си и нови приятели и съюзници. Очакват те разнообразни пътувания. Във финансов план 2010 г. обещава да е благополучна, обаче да се взимат кредити не се препоръчва – да се разплащаш ще ти бъде трудно.

През 2010 г. се постарай да не правиш необмислени крачки, не се поддавай на страстите си и на неуморимото влечение към експерименти. Така може да разрушиш стабилни отношения. Бъди верен на партньора си. Ако си самотен, препоръчително е да проявяваш инициатива и да не чакаш – ако някой много ти харесва, смело му определи среща. Това ще е особено актуално през пролетта и в края на годината.

ДЕВА 24.08 – 23.09
Отнасяй се внимателно с парите, може да ти създадат проблем!




Очакват те редица мистични събития. Влиянието на скрити сили ще се усеща постоянно. Очаква те духовно прераждане, промяна в начина на живот, възможно е и в професията. На практика може да придобиеш и желана недвижимост. С една дума повелителят на годината, Тигърът, готви за теб победа на всички фронтове. Но това е постижимо при условие, че са положени необходимите усилия. И не е изключено, всичко изведнъж така да ти дотегне, толкова скучно да ти стане, че да ти се прииска да се скриеш на необитаем остров.

Началото на 2010 г. може да бъде проблемно финансово, но не се вълнувай, до пролетта всичко ще се нареди. Старай се в течение на годината да отделяш малко от заработеното, тъй като ще възникват от време на време непредвидени разходи. През 2010 г. не се препоръчва да се прави бизнес с приятели, както и да се организира корпоративен бизнес, най-добре всичко да правиш самостоятелно. Запази плановете си в тайна от любопитни очи и уши.

На любовния фронт се запаси с търпение и разбиране, и тогава всякакви бури ще са ти по силите. Плувай по течението, пази се. За да избегнеш преумората, ще ти помогнат хранителни добавки и билкови настойки.
Здравето ти през 2010 г. ще бъде стабилно, но внимавай за емоционалното си състояние и тонус. По-често се усмихвай, изхвърли от главата си мрачните мисли, гнева, злобата, откажи се от вредните си навици.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10
Година наситена с отношения – изграждане на нови и промяна на старите!




Очакват те големи промени през 2010 г. – ще имаш нови интереси и нови приятели. Но и за старите не забравяй, не ги лишавай от контактите си. 2010 г. е подходящо време за сключване на брак.

Най–силното ти желание ще бъде за промяна в местопребиваването. Не се противи, защото пътешествията през тази година са полезни за теб. Бъди щедър и това стократно ще ти се върне. Не се примирявай с втората роля в нищо. Дошло е твоето време. Ще почувстваш в себе си натиск, енергия, добра агресивност.

Личните отношения ще бъдат непостоянни и доста крайни – от развод до признание в любов. Любимите хора през 2010 г. ще бъдат особено несговорчиви и непримирими с промените на твоето настроение. Избягвай конфликтите, старай се да не шокираш половинката си. Ако си семеен, за разведряване на скуката в отношенията, ще помогнат пътешествията и командировките.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Очаква те година – празник, година – фойерверк!



И колкото по-далече от дома, толкова повече шансове! Предстои ти голяма вътрешна работа върху себе си, много неща ще преосмислиш – в любовта, в професията, в живота. Не се страхувай да сложиш край на мъчителните връзки. Намираш се в годината на Тигъра – очаквай неуморимост, настойчивост, смелост. Само не бъди безотговорен, вслушай се в този съвет, за да избегнеш много сериозни грешки.

Това е година на любовните похождения. Но не забравяй постоянните си отношения, всичко това не трябва да ги разрушава. Помощта от приятели е важен фактор в кариерните ти планове през 2010 година. Перспективите са добри, но не очаквай незабавно паричен поток.

През 2010 г. сферата на връзките и контактите ще придобие особено значение в понататъшната ти съдба. За да реализираш жизнените си цели трябва да се научиш да носиш отговорност и да развиваш способността бързо да взимаш правилното решение.

Предстои ти да вземеш активно участие в проблемите на роднините, братята, сестрите и съседите. Желанието ти да внесеш нещо ново в обичайния начин на живот ще бъде посрещнато с удоволствие от твоята половинка и близките за теб хора.

Използвай своята притегателност и страстност, за да укрепиш романтичните си връзки. Добър период за оформяне на брачните отношения. Ако ти и любимия човек сте убедени в истинността на чувствата си, не отлагайте дълго това важно събитие.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12
За теб 2010 г. ще бъде доста успешна!




Не се очакват никакви сътресения, преврати и ти стъпка по стъпка ще се придвижваш към целта си, а по пътя ще придобиеш нови приятели. Важното е всичко да правиш с удоволствие! Сега твоите усилия ще доведат до закономерен и справедлив резултат. Погрижи се за правилното си хранене и пълноценен отдих. От рутината ще се избавиш с обучение в нещо ново.

В личния живот те очаква преосмисляне на отношенията ти с любимия човек и по-реалистичен поглед на неговите качества. Неразумните и завишени изисквания от твоя страна, могат лесно да доведат до разрив в отношенията. Никой няма да може да разбере ситуациите, в които ще попадаш, за да ти помогне, така че ще се наложи да се справяш сам. Макар че приятелите ти няма да те оставят в трудни минути и ще бъдат до теб. Твоята задача е да бъдеш открит в чувствата си и да не разпиляваш енергията си за дреболии.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01
Важното е – да се окажеш на нужното място в нужния час!




2010 г. ще изисква от теб енергичност, предприемчивост, креативност. Ще се наложи да оставиш настрана консерватизма си и да търсиш нови нестандартни решения. Бъди готов ту да рискуваш, ту да търпиш и изчакваш, тогава успехът ще надмине всички твои очаквания. Именно тази година ще определи перспективите за предстоящото десетилетие. Очакват те незабравими пътешествия. Може смело да разчиташ и на подобряване отношенията с роднините.

Недостиг на средства няма да имаш, макар че са възможни дребни финансови загуби. Здравето особени изненади няма да ти поднесе, но все пак обръщай му внимание. Във всичко спазвай мярка. Хапвай витамини и се пази от нервно претоварване и излишни вълнения.

В личния живот те очакват промени. Ще има романтични и страстни изблици, от всички страни ще си заобиколен от изкушения. Може да завържеш съдбоносни отношения. Ако си семеен и успееш да се въздържиш от изкушенията, може да разчиташ на нов меден месец.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02
Година изпълнена с изненади за теб!




Очаква те наситена, важна, интересна година. Бързо ще постигаш набелязаните цели, по-добре ще преценяваш действителността. Интуицията ще ти помогне да избягваш сериозни грешки и ще ти показва най-краткия път към успеха.

Напълно вероятно е през 2010 г. пред теб да се разкрият някои тайни, и да намериш отговор на отдавна интересуващи те въпроси. Дори ще откриеш в себе си уникални способности. Отношенията ти с близките хора ще бъдат стабилни и през годината на Тигъра те ще те разбират още по-добре и няма да възпрепятстват креативните ти идеи. Настъпва подходящо време да преустроиш дома си и да направиш ремонт.

В сърдечните дела не те чака спокойствие. Очаквай промени и силни чувства. Възможен е съдбоносен роман, но ако имаш стабилна и сериозна връзка, очаквай още по-голямо стабилизиране.

РИБИ 20.02 – 20.03
Промени, подаръци от съдбата, духовен ръст, самореализация!




Начало на нов жизнен цикъл. Предстои щастлив прелом в съдбата ти. Животът ти ще се движи в друго русло. Най-важните събития те очакват в семейството. Може да откриеш половинката си и да се избавиш от оковите на стари, изживели времето си отношения. През 2010 г. може да срещнеш своята любов по време на път или из Интернет пространството. Дори случайно запознанство може да прерасне в нещо по-голямо.

Ако мечтаеш да създадеш семейство, именно сега трябва да проявиш инициатива. В любовен план 2010 година ще се окаже много успешна. Ще се ползваш с успех сред противоположния пол и скоро след запознанството може да сключиш изгоден във всяко отношения брак.

Не давай пари назаем и точно регулирай паричните си приходи и разходи. Така ще можеш да избегнеш крупни загуби и да запазиш позициите си, а в края на 2010 г. ще се открият нови възможности, позволяващи да развиеш собствен бизнес.

Източник:http://www.viewsofia.com/
Views: 1426 | Added by: venko1978 | Tags: Хороскоп за месец април!, Годишен хороскоп 2010 | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0  
1 Sondi   (15.09.2012 03.56) [Материал]
Aritcels like these put the consumer in the driver seat-very important.

Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]