Общата визия на сайта зависи от браузера който ползвате ние препоръчваме firefox/БГ, ако го искате за ваш браузер НАТИСНЕТЕ червения надпис*                       САЙТ ЗА ХОРА С УВРЕЖДАНЕ   
и техни роднини и приятели!
дата-19.10.2017 / час-19.13


Влезе като  Гост |"Гости" Добре дошъл!!!-Гост
[ Ново съобщение       · Членове        · Правила на форума ·    Търсене ·     ]
Page 1 of 11
форум » Форум за град Елена » Новини от град ЕЛЕНА » Събор на читалищата в община Елена(Читалище "Разпоповци") (Мария Симеонова)
Събор на читалищата в община Елена(Читалище "Разпоповци")
venko1978Дата: Tuesday, 18.05.2010, 16.13 | Съобщение # 1
№1
Група: Администратор
Съобщения: 123
Репутация: 10
Статус: Offline

Читалище "Разпоповци"
Обновено и ремонтирано, читалището в Разпоповци посрещна в неделя над 150 участници в Десетия поред събор на народните читалища в община Елена. Въпреки че инициативата няма състезателен характер, самодейци от съставите при 11 читалища се представиха на професионално ниво, представяйки песни, танци, хумор, изворен фолклор. На сцената се изявиха и млади, и стари – от 6-годишната Елеонора Иванова от Чакали до 91-годишния Стойко Делипеев от Руховци.
Зам.-кметът на общината Йордан Кирчев благодари на изпълнители, ръководители и читалищни настоятелства за цветния весел празник. Те получиха и специално поздравление от Станьо Сираков, роден в Разпоповци, който е почетен член на Съвета на старейшините към Съюза на народните читалища.
Официално беше предадено домакинството за следващия събор на читалището в Буйновци.
 
форум » Форум за град Елена » Новини от град ЕЛЕНА » Събор на читалищата в община Елена(Читалище "Разпоповци") (Мария Симеонова)
Page 1 of 11
Search:

Copyright V.S * Открит: Понеделник:02.11.09 © 2017
Hosted by uCoz
Add to Google