Общата визия на сайта зависи от браузера който ползвате ние препоръчваме firefox/БГ, ако го искате за ваш браузер НАТИСНЕТЕ червения надпис*                       САЙТ ЗА ХОРА С УВРЕЖДАНЕ   
и техни роднини и приятели!
дата-19.10.2017 / час-19.17


Влезе като  Гост |"Гости" Добре дошъл!!!-Гост
[ Ново съобщение       · Членове        · Правила на форума ·    Търсене ·     ]
Page 1 of 11
форум » Форум за град Елена » Новини от град ЕЛЕНА » При авария в Елена бяха обгазени 14 работника
При авария в Елена бяха обгазени 14 работника
venko1978Дата: Friday, 16.12.2011, 14.56 | Съобщение # 1
№1
Група: Администратор
Съобщения: 123
Репутация: 10
Статус: Offline
При производствена авария в млекопреработвателното предприятие "Би Си Си хандел" в гр. Елена бяха обгазени с амоняк 14 работника, съобщиха от областната администрация. Пострадалите са били откарани от Елена до болницата във Велико Търново с три линейки и с леки коли.

Трима от работниците са тежко обгазени и предстои да бъде установено какви са пораженията.По първоначални данни инцидентът е станал около 9 часа, когато при маневра в двора на предприятието камион прекъснал тръба от инсталацията за амоняк. Изтекли са около 100 литра амоняк, съобщи комисар Йордан Йорданов, началник на областното управление "Пожарна безопасност и защита на населението".В района на предприятието екипи на областната дирекция за пожарна безопасност и защита на населението правят замервания на степента на замърсеност на въздуха. Според получените до момента данни няма основания за опасения от обгазяване на гр. Елена.
 
форум » Форум за град Елена » Новини от град ЕЛЕНА » При авария в Елена бяха обгазени 14 работника
Page 1 of 11
Search:

Copyright V.S * Открит: Понеделник:02.11.09 © 2017
Hosted by uCoz
Add to Google