menu
Home » 2010 » January » 5 » БОБИ ЦАНКОВ !
17.37
БОБИ ЦАНКОВ !

Боби Цанков е трябвало да направи до дни сензационни разкрития за авторите на поръчковите убийства на писателя Георги Стоев, Жоро Илиев, Поли Пантев, Иво Карамански и други знакови фигури от подземния свят.

Това съобщи за Frognews.bg водещата на телевизионното предаване „Горещо” по Нова телевизия Венета Райкова. Според нея последно двамата са си писали във „Фейсбук” тази сутрин около 11 ч., тоест 90 минути преди да го убият, потвърди Райкова. Снощи двамата са разговаряли по телефона по-дълго.
„Уговаряхме участието му в „Горещо” през следващата седмица. Коментирахме темите и разкритията за поръчкови убийства, които беше готов да направи”, заяви Райкова. Тя е смутена от наглото убийство, а самият Цанков според нея не е показвал видимо притеснение.

Главният редактор на вестник "Уикенд" Мартин Радославов пък заяви по БНР, че ключът в убийството на Боби Цанков е инцидентът преди време със Сако. "Той беше освободен срещу смешна парична гаранция".

"Преди Нова година Боби ми каза, че е поръчал бронирана кола, така че е чувствал някаква заплаха за живота си. Движеше се и с охрана", допълни Радославов.

Views: 1188 | Added by: venko1978 | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0  
1 Armando   (01.07.2012 12.37) [Материал]
Clear, informtavie, simple. Could I send you some e-hugs?

Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]