menu
Home » 2010 » March » 29 » Хороскоп за месец април!
18.08
Хороскоп за месец април!


Овен

През април при Овните ще настъпи забавяне на развитието на личните и работните им дела. През този период те ще сблъскат с редица предизвикателства, в резултат на което ще бъдат по-раздразнителни и често ще усещат безсилие.

Телец

През април започва нов период в личния живот на Телците. Това е месец, който ги предразполага към правене на планове и извеждане на поуки. Съветът на звездите е да правят само това, което им доставя удоволствие.

Близнаци

Ранната пролет ще бъде приятен момент от годината за Близнаците. През април техният живот е белязан от интересни събития. Няма да им липсват романтика и успехи в работата, които ще го накарат да пожелае за малко почивка в края на месеца. 

Рак

През април Раците ще трябва да запретна ръкави, за да постигнат важни професионални успехи. За целта ще им помогне и обстановката. В края на месеца Ракът ще събере плодовете на труда си в компанията на приятели.

Лъв

През четвъртия месец от годината Лъвовете ще се проявят извън границите на дома. Очаква ги по всяка вероятност пътешествие или отношения с увлекателни партньори.

Дева

През април Девите ги очакват напрегнати отношение. В службата ще им помогнат бързите решения и реакции. По отношение на интимния им живот, препоръчваме им да стъпват леко, защото ги очакват клопки.

Везни

Везните продължават да бъдат покровителствани от късмета и през този месец. Всичко, с което се заемете, ще се увенчае с успех.

Скорпион

През април Скорпионите трябва да бъдат готови за предизвикателства. Напълно възможно е да се опитат да ги излъжат. Бъдете сдържани и анализирайте ситуациите, в които попадате.

Стрелец

В делово отношение Стрелците ще направят нововъведения. Колкото до личните отношения - дръжте се прилично. Ако спазите тези две условия, по всяка вероятност ви очаква кариерно израстване и благополучие у дома.

Козирог

Април е емоционално неустойчив за Козирога. Не правете непривични за вас решения или постъпки.

Водолей

През април Водолеите ще бъдат натоварени с много работа. Настройте се позитивно - това ще бъде вашият ключ към успеха във всяко начинание.

Риби

През април на Рибите им предстои период на много силна професионална активност. През този месец ще бъдете много близо до професионални успехи.

gadaniya.com
Views: 1549 | Added by: venko1978 | Tags: Хороскоп за месец април! КОМПЮТРИ И | Rating: 5.0/1
Total comments: 1
0  
1 venko1978   (29.03.2010 18.46) [Материал]
wacko Супер surprised

Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]