menu
Home » 2009 » December » 28 » Топ манекенките ще правят реклама на водка "ФЛИРТ"
00.24
Топ манекенките ще правят реклама на водка "ФЛИРТ"

Топ манекенките Емануела от Сървайвър, Биляна Йотовска, Блага Митева и Здравка Захова са новите попълнения в рекламната кампания на народната водка „Флирт”, които красят билбордовете и подканват към разкрепостеност.

Четирите изкусителки вероятно в най-скоро време ще виждаме и по телевизията на мястото на водещия на Сървайвър – Владо Карамазов, Аксиния и Златка Райкова.

Рекламните специалисти на „Флирт” определено се стараят да избират не само закачливи и красиви, но и интересни за хората лица. Така например, отпадналата наскоро от Сървайвър Емануела виждаме в една много различна светлина от оцеляването. Това е и първата сериозна изява на неизвестната допреди риалитито манекенка. Емануела и заигравката й с футболиста Бърканичков са вдъхновили авторите на кампанията „Игри за напреднали”, да вложат в нея и провокативното послание „Сексът може да доведе до любов. Това не трябва да те спира!”, което вероятно е събудило интереса ви от рекламните площадки.

Може би познавате и Биляна Йотовска – „Най-секси дупе” за 2008г. По професия художничка, Биляна обича да позира като рекламно лице и признава, че истинското й призвание е да бъде модел – и определено се справя добре с това, понеже вече има зад гърба си множество първи страници на списания, каталози и други. Крехката красавица си е избрала напълно противоположен на нейното телосложение мъж – европейският шампион по културизъм Митко Димитров.

Блага Митева пък може да се похвали не само с национална слава, но и съвсем скромно да твърди, че е световноизвестен модел. Миналата година, красавицата бе избрана за „Най-секси българка” от сп. Максим, но не липсват и нейни изяви и по други специализирани за родните мъже четива. Блага учи и живее в Лондон, а за заснемането на участието й в рекламата на популярната българска водка се наложило да отложи свои сериозни ангажименти във Великобритания и САЩ. Само на 19 години, момичето със сигурност знае, че й предстоят още много велики дела, както по подиума, така и по медиите.

Здравка Захова също не остава по-назад. Петричанката вече е забравила броя на покорените от нея мъжки сърца, но със сигурност сред тях се откроява едно име – Карлос Пуйол – капитанът на испанския гранд „Барселона”. Заради приликата, на изкусителката е лепнато прозвището „Българската Шакира”, макар тя изобщо да няма нужда да се крие зад нечия слава. Здравка е една от малкото щастливки, успели да спечелят престижния световен конкурс „Pacha model awards”, провеждащ се в Ибиза, Испания. 20-годишната красавица се занимава с мода вече 5 години, но държи и на образованието си – следва „Мениджмънт и управление” в НБУ. Здравка може да се похвали, че се е разхождала по подиумите в Париж, Милано, Виена и други.

Views: 3218 | Added by: venko1978 | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0  
1 venko1978   (28.12.2009 00.28) [Материал]
wacko wacko wacko wacko wacko

Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]