menu
Home » 2010 » March » 19 » Социалните мрежи превзеха ежедневието ни!
17.41
Социалните мрежи превзеха ежедневието ни!


Почти всеки втори американец ежедневно се включва към подобни интернет ресурси от... леглото. Това става вечер преди сън, сутрин след събуждане и дори посред нощ. Статистиката не е много по-различна и за останалия свят.

Facebook и Twitter прерастват постепенно от среда за общуване с близки и познати в източник за новини. 42% от анкетираните научават за събитията в света от статусите на своите приятели в социалните мрежи.

Най-привързани към новостите в социалните мрежи са притежателите на епълския iPhone, и особено тези на възраст до 25 години, установява проучването.

Зависимостта от мобилните устройства вече е толкова силна, че заради SMS и любимите услуги, младите американци са готови да пренебрегнат най-важните аспекти от живота си. Според статистиката на Retrevo, 40% от потребителите регулярно се отклоняват от своите делови ангажименти, заради занимания с мобилния телефон.

И най-шокиращото разкритие - 7% от анкетираните признават, че  в името на мобилния достъп биха се отказали и от секса...
Views: 1208 | Added by: venko1978 | Tags: Социалните мрежи превзеха ежедневие | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
0  
1 venko1978   (20.03.2010 20.51) [Материал]
Вярно е!

Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]