menu
Home » 2011 » August » 1 » Всяка трета жена прави секс на първа среща!
01.38
Всяка трета жена прави секс на първа среща!


Социалният клуб за необвързани Forward Singles обобщи проучвания на тема, вълнуваща до голяма степен съвременните необвързани хора.

Основните изследвания по въпроса са извършени от професор П.М. Паджет от „Национален център за изследване на сексуалното поведение” в САЩ. Той анкетира голям брой жени в различни сайтове за запознанства. Основният извод от проучването му е, че 30% от жените, които използват интернет да търсят партньор, са правили секс на първа среща. Някои от тях целенасочено са търсели такъв тип запознанство. Понякога дамите дори се уговарят дали ще има секс по време на първата среща предварително по email или чрез съобщения в съответния сайт.

Шокиращ обаче е фактът,че 77% от жените, включени в горния процент, не използват или не са използвали предпазни средства. Те предпочитат да се „предпазят” по някой от следните начини:

1. Пускат името на човека, с когото са се запознали, през търсачката Google.

2. Проверяват миналото му.

3. Не дават лична информация (адрес, телефон).

4. Преглеждат отново стари разговори и съобщения си, за да видят дали не лъже някъде.

5. Следват инстинкта си.

Джо Трейси, издател на списание за онлайн срещи, твърди,че подобно рисково поведение увеличава възможността за заразяване с болести, предавани по полов път, като въпросът вече не е „Дали ще се заразя?”, а „Кога?” и „С колко неща?”.

Според П.М. Паджет евентуална причина за рисковото сексуално поведение е измамно усещане за интимна близост, което се създава чрез честата размяната на съобщения преди срещата на живо.

Главният извод от това проучване е, че виртуалната среда предоставя възможност за реални срещи, но трябва да сме по-внимателни. Тези, които изцяло предпочитат комуникацията лице в лице, могат да изпробват друг популярен начин за запознанства с нови хора - социалните клубове.

Тяхната концепция е да създадат среда, която провокира реалното общуване и забавление чрез организацията на различни събития. Тези общности придобиват все по-голяма популярност в Северна Америка и Западна Европа. В България подобен интересен начин за обогатяване на социалния живот предлага социалният клуб за необвързани Forward Singles.


източник: http://www.yellow.bg/

Views: 783 | Added by: venko1978 | Rating: 5.0/1
Total comments: 1
0  
1 Смърф   (15.10.2011 01.12) [Материал]
Без думи!

Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]